Athens Riviera Premium Xmas Dining Με την Ελένη Ψυχούλη

NouPou website

Η Ελένη Ψυχούλη κατεβαίνει για το NouPou στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ένα χριστουγεννιάτικο οδοιπορικό στα νότια προάστια με την πιο αναγνωρίσιμη δημοσιογράφο γαστρονομίας της Ελλάδας. Η Ελένη Ψυχούλη επισκέπτεται επιλεγμένα εστιατόρια, απολαμβάνει signature πιάτα και μας μεταφέρει την προσωπική της οπτική: πού αξίζει να καθίσεις, τι αξίζει να δοκιμάσεις, και πώς “γεύεται” η Ριβιέρα τα Χριστούγεννα.

ΒΟΥΛΑ

Barbarossa, το ψάρι στην πιο πάρτι διάθεσή του

ΓΛΥΦΑΔΑ

Sebastian, η πιο New York εκδοχή της Μεσογείου

ΓΛΥΦΑΔΑ

Beastalis, όταν το κρέας γίνεται επιστήμη

ΓΛΥΦΑΔΑ

Bella Vespa: η γιορτή όπως την ονειρευόμαστε, χαλαρή και ζυμαρένια

ΓΛΥΦΑΔΑ

Dusit: H νέα εποχή του O’live έχει τη γεύση του Jean Charles Metayer

ΒΑΡΚΙΖΑ

Καστελόριζο, το ψάρι στην πιο κλασική του αξία

SHARE

NouPou, μάθε τη νότια πλευρά της πόλης

Το site που ζει και αγαπάει τα νότια προάστια, φροντίζει να μαθαίνει, να γράφει και να μοιράζεται μαζί σας όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νότια πλευρά της πόλης. Ένα digital brand όχι μόνο για όσους είναι αλλά και για εκείνους που νιώθουν νότιοι.

FOLLOW
CONTACT
  • Say hello
  • Διαφημιστικό τμήμα
  • © 2025 NouPou
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Website by Beatthewhites
Πιστοποίηση Επιχείρησης
Ηλεκτρονικού Τύπου
Αριθμός Πιστοποίησης: 242175
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • © 2025 NouPou
  • Website by Beatthewhites