Κυριακάτικο brunch στο Athénée με guest pastry chef τον Δημήτρη Χρονόπουλο

Το Athénée υποδέχεται τον κορυφαίο pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο, ο οποίος με τις εκλεπτυσμένες γλυκές δημιουργίες του απογειώνει τα περίφημα κυριακάτικα brunch του.
- 13/02/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Athénée συνεχίζει να μας μαγνητίζει με τους καταξιωμένους pastry chefs που γλυκαίνουν με τις εμπνεύσεις τους τα talk of the town κυριακάτικα brunch του.
Τον Φεβρουάριο, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο κορυφαίος pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος, γνωστός για τις εντυπωσιακές του γλυκές δημιουργίες. Τις γεύσεις του θα έχουμε την ευκαιρία να τις δοκιμάσουμε για δύο ακόμη Κυριακές, στις 16 και 23 Φεβρουαρίου.
Μαζί με τα εκλεπτυσμένα γλυκά, θα μπορούμε παράλληλα να απολαύσουμε και τα νέα, all time classic πιάτα brunch και lunch του Athénée, που επιμελείται ο βραβευμένος chef Νίκος Σκλήρας, συνδυάζοντας καινοτόμες γεύσεις και εξαιρετική πρώτη ύλη, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας.