Gajah The Secret Island – Το εντυπωσιακό bar restaurant δίπλα στο ΣΕΦ επιστρέφει με νέο μενού και νέα φιλοσοφία

Το Gajah The Secret Island επέστρεψε ανανεωμένο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε ένα σκηνικό που θυμίζει εξωτική παραλία, ενώ το σύγχρονο μεσογειακό - ιταλικό μενού του βάζει το εστιατόριο στον χάρτη του comfort dining.
- 10/06/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Το φιλόξενο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον μας προσκαλεί να ζήσουμε μια γευστική εμπειρία, όπου η δημιουργικότητα της ιταλικής κουζίνας συναντά τις φρέσκες νότες της μεσογειακής παράδοσης.
Τα πιάτα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ιδανικά τόσο για να τα μοιραστούμε με φίλους παρέα με ένα ποτό, όσο και για ένα πλήρες γεύμα συνοδευόμενο από κρασί ή κάποιο εξωτικό cocktail. Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του χώρου μαζί με το πρωτοποριακό νέο μενού αποτελούν ένα τολμηρό πάντρεμα που έχει στόχο να φέρει έναν νέο αέρα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία για κάθε περίσταση.
Το μενού του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Τσώτσου
Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή, ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος επιστρέφει δυναμικά, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία και επιμέλεια του νέου μενού. Με μακρά εμπειρία στον χώρο της εστίασης, έχοντας αναλάβει το consulting κορυφαίων εστιατορίων και έχοντας στο βιογραφικό του μεταξύ άλλων τη συνεργασία με το Costa Navarino, θέτει ως στόχο να φέρει στο Gajah έναν μοντέρνο γαστρονομικό αέρα, που συνδυάζει την ουσία της ιταλικής κουζίνας με το μεσογειακό ταμπεραμέντο, δημιουργώντας πρωτότυπες και συναρπαστικές γευστικές προτάσεις.
Τη δημιουργία της cocktail list αναλαμβάνει ο Άκης Παπαγεωργίου, ένας από τους πιο ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αναγνωρισμένα μαγαζιά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως Beverage Trainer του διεθνούς ομίλου Richard Sandoval Hospitality και Brand Ambassador του Granikal, φέρνει στο Gajah μια φρέσκια, δημιουργική προσέγγιση, συνδυάζοντας την tiki φιλοσοφία με μεσογειακά υλικά, σχεδιασμένα ώστε να αναδεικνύουν και να συνοδεύουν ιδανικά τη νέα ιταλο-μεσογειακή κουζίνα.
Με σεβασμό στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, το εστιατόριο επιδιώκει να αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς, εκεί όπου η φιλοξενία συναντά τις εκλεπτυσμένες γεύσεις.