GRAND RESORT ΛΑΓΟΝΗΣΙ Edgard Bovier και Vania Cebula: Οι βραβευμένοι chefs που υπογράφουν το μενού του Captain’s House
ΓΛΥΦΑΔΑ Caretta Athens: Το all-day spot που παντρεύει τη μεσογειακή παράδοση και την ελληνική γαστρονομία με τη σύγχρονη fusion κουζίνα
GRAND RESORT ΛΑΓΟΝΗΣΙ Kohylia: Μία Νikkei εμπειρία γεύσης με ελληνικό πρόσημο στο Grand Resort Lagonissi
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Τhe Royal Beach: Το all day beach restaurant που μύησε τα νότια προάστια στην Itameshi κουζίνα
THE ROYAL BEACH Αντώνης Κουρκούτας: «Τα πιάτα στο μενού του Royal Beach φαίνονται απλά εκ πρώτης όψεως αλλά κάθε ένα είναι μια “βόμβα” γεύσης»
FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS Luca Piscazzi: «Το Pelagos είναι μια ερμηνεία της Μεσογείου – της αέναης, διαρκώς μεταβαλλόμενης φύσης της»
ISLAND Νίκος Σκλήρας: «Στο Island δημιουργούμε γεύσεις για να συνδεθούμε με την πιο αγνή περίοδο της ζωής μας»