Κυριακή των Βαΐων στο “Όμικρον”
Το Όμικρον και o σεφ Μίλτος Αρμένης, που πρόσφατα κατέκτησαν το βραβείο ελληνικής κουζίνας, έχουν ετοιμάσει ένα απολαυστικό μενού ειδικά για την Κυριακή των Βαΐων.
- 31/03/2018
- Κείμενο: NouPou.gr
Ένα ξεχωριστό μενού για την Κυριακή των Βαΐων θα απολαύσετε αυτή τη φορά με μερικά από τα πιο αγαπημένα σας πιάτα. Το τσιγαρέλι, η απόλυτη κερκυραϊκή συνταγή, πρωταγωνιστεί στο μενού με μυρωδάτα χόρτα, τρυφερό καλαμάρι και τραγανό φύλλο κέιλ σαν τσιπς στην κορυφή. Το μενού επίσης συμπληρώνουν σαλάτα με παντζάρια, τσιπούρα φρικασέ και παγωτό μπακλαβάς.
ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ
Καλωσόρισμα με υγρή φακή
**
Σαλάτα με γογγύλια και παντζάρια με χόρτα βραστά και λαδολέμονο
**
Τσιγαρέλι με χόρτα και καλαμάρι
**
Τσιπούρα φρικασέ με τραχανά
**
Παγωτό μπακλαβάς
**
Τιμή ανά άτομο: 29 ευρώ
Executive chef: Μίλτος Αρμένης
Info: Δροσου 1, Κηφισιά, Τηλ: 21 0620 2475