Κυριακάτικο brunch στο Athénée με guest pastry Chef το “Τρομερό Παιδί”

To Athénée υποδέχεται το "Τρομερό Παιδί" της ζαχαροπλαστικής & της αρτοποιίας στα κυριακάτικα brunch του για όλο τον Μάρτιο.
- 06/03/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Από την Κυριακή 9 Μαρτίου και κάθε Κυριακή μέχρι τις 30 Μαρτίου, το Athénée φιλοξενεί τον guest pastry chef Στέφανο Λιβάνιο, το “Τρομερό Παιδί” της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας, στα κυριακάτικα brunch του. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής με εξαιρετικές πρώτες ύλες και ξεχωριστές γεύσεις.
Την Κυριακή 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλικής Γαστρονομίας, το Athénée θα φιλοξενήσει και μια ξεχωριστή συνάντηση γεύσεων. Δίπλα στον guest pastry chef Στέφανο Λιβάνιο, θα βρίσκεται ο διακεκριμένος chef boulanger Gauthier Denis του τριάστερου L’oustau de Baumaniere, φέρνοντας την υψηλή ζαχαροπλαστική και αρτοποιία του Γαλλικού Νότου και τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες του στο Athénée. Εκείνη τη μέρα, θα δοκιμάσουμε φρεσκοψημένα χειροποίητα αρτοποιήματα και προτάσεις που αναδεικνύουν τη γαλλική τέχνη της ζαχαροπλαστικής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athénée (@atheneeathens)
Παράλληλα, οι mixologists του Athénée στο «χημείο» του bar προτείνουν μοναδικά cocktails, που συμπληρώνουν ιδανικά την κυριακάτικη εμπειρία brunch. Με λίγα λογια, το Athénée, με την υπογραφή του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, συνεχίζει να προσφέρει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι κάθε ώρα της ημέρας.