Δύο από τις πιο επιτυχημένες παρέες της Γλυφάδας πίσω από το νέο γαστρομπάρ που έρχεται στην οδό Κύπρου

Pere Ubu & Bella Vespa ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα νέο γαστρονομικό project που αναμένεται να προσθέσει ένα ακόμη δυνατό κομμάτι στο παζλ της νότιας εστίασης.
- 04/05/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Η γαστρονομική σκηνή της Γλυφάδας ετοιμάζεται για ένα ακόμη ενδιαφέρον επεισόδιο. Οι άνθρωποι πίσω από το Bella Vespa –Νίκος Μίχαλος, Βαγγέλης Πράπας και Φίλιππος Τίγκας– ενώνουν δυνάμεις με την ομάδα του Pere Ubu, και η σύμπραξη δεν μοιάζει με τίποτα πρόχειρο ή συγκυριακό.
Το νέο γαστρομπαρ που στήνουν συνδυάζει εμπειρία, αισθητική αλλά και μαγειρικό εκτόπισμα: Ο Θάνος Φέσκος, επί τέσσερα χρόνια σεφ του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Delta στο ΚΠΙΣΝ, φέρνει μαζί του τεχνογνωσία υψηλής γαστρονομίας, ενώ ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ήδη πίσω από την γαστρονομική ταυτότητα του Bella Vespa, έρχεται με σταθερά χέρια και καθαρό όραμα. Δύο νέοι σε ηλικία σεφ, με έντονη δημιουργικότητα και ξεκάθαρη κατεύθυνση, οι οποίοι μπαίνουν στον ίδιο πάγκο για να δώσουν σχήμα και ταυτότητα σε μια νέα πρόταση.


Το project αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, στον χώρο όπου σήμερα λειτουργεί το Seaspice, επί της οδού Κύπρου. Το Seaspice πρόκειται να ολοκληρώσει τη λειτουργία του στα τέλη Μαΐου, δίνοντας τη σκυτάλη σε ένα εγχείρημα που, από τα πρώτα του βήματα, μοιάζει να έχει τα φόντα να ξεχωρίσει.