ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ John Σκοτίδας: «Θέλω το AbraOvata να είναι μια εμπειρία που σε κάνει να ξεφεύγεις από την πόλη»
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Vouliagmeni Peninsula Restaurant: Μεσογειακή κουζίνα με ιταλικό γευστικό πρόσημο στην καρδιά της Βουλιαγμένης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Marco Calenzo: «To Peninsula είναι ένα εστιατόριο που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της Βουλιαγμένης»
GRAND RESORT ΛΑΓΟΝΗΣΙ Edgard Bovier και Vania Cebula: Οι βραβευμένοι chefs που υπογράφουν το μενού του Captain’s House
ΓΛΥΦΑΔΑ Caretta Athens: Το all-day spot που παντρεύει τη μεσογειακή παράδοση και την ελληνική γαστρονομία με τη σύγχρονη fusion κουζίνα