Ελληνικό: Μέσα στα διαμερίσματα του Marina Tower

Ελληνικό: Μέσα στα διαμερίσματα του Marina Tower

Share

Μια ματιά στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων του Marina Tower στο Ελληνικό - Η θέα που θα βλέπουν οι ένοικοι του 42ου ορόφου του εμβληματικού ουρανοξύστη.

Η παρουσίαση της Lamda Development για την κατασκευή του ουρανοξύστη Marina Tower στο Ελληνικό έγινε τον περασμένο μήνα. Ο ουρανοξύστης, ύψους 200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, θα διαθέτει 200 διαμερίσματα σε 45 ορόφους. Με την ολοκλήρωσή του, εντός της επόμενης πενταετίας, θα είναι το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα και ένα από τα συνολικά έξι ψηλά κτίρια που θα ανεγερθούν στο Ελληνικό.

Ενδεικτικές είναι οι virtual εικόνες με τη θέα από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον 42ο όροφο του Marina Tower. Το μάτι χάνεται στον ορίζοντα τόσο προς τον βορρά, βλέποντας Αθήνα και Πειραιά, όσο και προς το νότο, με Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη να βρίσκονται στο τοπίο.

Σύμφωνα με το theellinikonmarinatower.com, κάθε κατοικία θα είναι διαμπερής, με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, το πάρκο, το βουνό. Ευρύχωρα μπαλκόνια, καταπράσινοι κήποι και ιδιωτικές πισίνες γίνονται ένα με το άνετο open-plan εσωτερικό των κατοικιών.

Στο εσωτερικό τους, τα διαμερίσματα θα διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους, με τις λεπτομέρειες μοντέρνας αισθητικής. Κάθε διαμέρισμα θα έχει τα πλέον σύγχρονα ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε χώρους, παροχές και ανέσεις, εξαιρετικά υλικά κατασκευής, φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και όλες τις προδιαγραφές ενός έξυπνου κτιρίου.

Ο Marina Tower θα είναι παράλληλα ένας από τους πιο «πράσινους» ουρανοξύστες παγκοσμίως, ενσωματώνοντας τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τα πλέον σύγχρονα διεθνώς πρωτόκολλα ασφάλειας.

Latest News